Grönsaksätande dag!!!!

Har precis fått i mig en macka med massvis med grönsaker på.
Snart ska jag ta o knapra en morot.

VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT FÅ I GÅNG MAGEN EFTER
MAGVIRUSSKITEN???????

Jag måste se till att röra på mig mer, druckit vatten o svalt ner hela linfrön är
det jag har gjort just nu, men mår bättre idag o känner att kroppen sakta men säkert
håller på och bli friskare.
 
I går fick jag bara i mig en macka och 1/4 dels Kebab med bröd inge roligt.


Föräldramöte!

Snart är det dax första gången som det är klassmöte i Kevins nya klass.
Lite pirrigt. men det blir kul att se vilka som är föräldrar till barnen vet bara några.
Har gått jättedåligt att få i mig något att äta jag har bara ätit en macka med ost o tomater,
inge mer...... inge bra.
Kan man få aptiten tillbaka???!!!!

Få i mig mat!!!

I dag mår jag lite bättre, skönt. Nu ska jag ta o äta havregrynsgröt.
Nya tag nu, har inte kunnat äta nått efter min magsjukan.
Inte roligt när allt har gått så bra, jag har ätit bra hela tiden tills i torsdags när allt startade hat inte haft nå aptit. Kunnat äta bara lite lite.
Hoppas att det går lättare att få i sig mat idag.
Inge roligt när man ska till Viktväktarna på torsdag kommer nog inte att ha gått så bra fast man har haft magsjuka, kroppen suger ju åt sig allt av det lilla man äter.
Men jag ska kämpa kämpa klara det här livet är ju så att man kan vara sjuk en vecka o inte ha kunnat äta nått till att bara ta nya tag!!!


Längesen

  Ska ut o parta med mina jobbarkompisar på lördag!!! Den här bilden är från när min kära o jag var ut sist =) blir inte ofta nu, förrut hade jag min son varannan vecka men sen hans pappa gick bort för exakt ett år sedan idag har det inte blivit lika ofta. Om Kevins pappa bara visste hur mycket han saknar han.

Ny dag

Är fortfarande helt slut efter gårdagen, har aldrig varit så dålig i hela mitt liv.
Försöka få i mig mat idag.
Blev inte mycket igår.

Jobbig dag!!!

Min son är på kalas, snart kommer min sambos släkt hit för att fira min sambos dotter. Jag tycker det är så tufft när jag älskar gott gott. Annars finns ju ingenting av sånt hemma, men nu, nu finns det. Ska iallafall tänka på hur mycket jag stoppar i mig.

På väg att bli bättre!

Nu känner jag mig lite piggare, hoppas att jag känner mig helfrisk imorgon så vi kan gå ut på en promenad. Har köpt en träningsdvd på VV igår som jag måste prova =) nu ska jag gå o sova. Natti

Ätit frukost!

Mår inte så bra än, men jag har fått i mig frukost, havregrynsgröt , fast jag fick tvinga mig själv att äta. Är så nöjd nu att jag fått i mig frukost.

Varför måste jag bli sjuk???????????

Nu mår jag inge bra, min sötnos måste ha smittat ner mig med sin magsjuka, har inte klarat av att äta något sen i morse. Hoppas att det går över!!!!!!!!!!

Min älskling!!!!!

 Gud vad jag längtar efter min kära underbara sambo, jag ÄLSKAR han såååååååå mycket! DEN BÄSTA MAN KAN HA! Är så lycklig!!!!

Viktväktarna!

nu har jag varit till Viktväktarna, jag hade hoppats på mer viktnedgång, men jag kan inte klaga. -2,4kg är ju ganska bra det oxå =) nu ska jag verkligen se till att jag får i mig mer grönsaker och att jag får i mig all mat! KÄMPA KÄMPA!!!!!!!! Jag ska klara det här!!!!!!!

Pirrigt........................nu snart bär det av till Viktväktarna

Snart är det dax...... undrar hur det har gått? Jag har inte stått nå före på en våg så att jag har något hum om hur det har gått. Skriver senare idag om hur det har gått.

Tråkigt......................

Min älskade son har blivit magsjuk................åååååååååååååååå jag som har längtat efter att åka till Viktväktarna sitta kvar o lyssna på mötet, åka till mitt roliga jobb,och luncha med min goa kollega Sussie, åååååååååååååå det är inte lätt när man är alldeles själv med sin son =( och har en sambo som jobbar i Sthlm måndag till torsdag. Men så är livet.............. men på fredag är min sambo hemma så då kan jag nog jobba ändå. Jag vill inte bli smittad. Hoppas min sötnos blir frisk snart.....

Nu måste jag ner i vikt!!!!!!!!!!!

    Nu måste jag ner i vikt kan spy på de få kort som jag är med på från Turkiet!! Imorgon bär det av till Viktväktarna för vägning, hoppas att de att det gått bra. Jag har verkligen skött mig, i dag är jag ledig sååååååååååååå skönt.

Vikten!!!!!!!!!

allt har gått jättebra, på torsdag blir det vägning................jag har varit såååååååååååååå duktig!

Viktväktarna!!!

det är den kosten som gäller nu, o bra går det!!!!! jag har ätit frukost lunch o middag två dagar nu.......... så nöjd med mig själv!

En härlig höstdag!

Idag har jag iallafall ätit frukost, lunch o middag, kommer nog att börja på Viktväktarna på torsdag. försöker ändå att tänka på vad jag äter.

Förändringen!

Dagen startar med 3 stora kaffe med mjölk såååååååååå gott, men kanske inte så bra frukost =) ska verkligen se till att jag får i mig frukost. Är så dålig på att äta. så det blir ju så att kroppen går på svält sen som suger åt sig allt när man väl äter.

RSS 2.0