Älskade Gotland

Underbara underbara Gotland

Mosters älskling


En till bild från hallen


Såå ont i min hälsporre!

Måste ringa sjukgymnasten idag det här fungerar inte så så ont, förgår obeskrivligt ont igår inte lika ont idag lika ont som i förrgår, det är som en pil som skär in i foten.
Så här fylld av liv vill jag känna mig


Min kära farmor och farfars skåp

img_3702 (MMS)

Idag var min kära och hämta ett skåp med min pappa, så vackert, Pappa har fina minnen till det skåpet känns roligt att det får vara här. Det är min farmors mamma och pappa som hade det från början, sen tror jag dom ärvde det, hade pappa haft plats så hade han velat haft det självt.


Pencillin mollipect nu ska jag bli frisk, ...

Pencillin mollipect nu ska jag bli frisk, plus att hälsporren är värre än någonsin grät mig ner för trappen imorse, mår så dåligt att vara sjukskriven men just nu vill JAG bli frisk. Den värsta kommentaren är men Gud vad sjuk du är ofta jag vill inte att det ska vara så, vill vara frisk efter pencillinkuren ska jag äta upp mig med alla dess vitaminer jag har redan laddat upp, sen ska jag börja träna.


SMS-inlägg

img_4611 (MMS)


Inte utan värktabletter!!!

Begravning idag min farfar, det var en jättefin begravning den var borglig i Eviga Livets kapell, sååå härligt att gå på en begravning o man slipper en massa prat om gud. Bara minnen jättefina minnen.
Tänkte ja strunta i värktabletterna idag är ju inte så sjuk, inte så efter jag drog ut tanden men ju längre dagen gick desto dåligare blev jag så det var bara att ta alvedon o ipren, så det blir så jag får klara dagen imorgon. Då det vankas jobb. 9-16 nu blir det snart IDOL sen så blir det ju att såklart spela Wordfeud kan inte sluta spela det.

JOBB

Idag blir det jobb efter att varit borta från jobbet i nästan 2 veckor,
min kära son åkte på en rejäl öroninflammation plus hörselgångseksem
så vi har fått vart till doktorn 2 ggr för att suga ut vätska, det gör så ont
för min plutt, det är så synd om han,, idag är han i skolan iallafall
hoppas att det går bra, på måndag ska vi till doktorn igen och se om det
har blivit nå bättre, det är så infekterat.
Nu är det dax att ta hand om mig själv, tänka på vikten, dax för soppor
snart igen funderar på 8 eller 10 veckor eller kanske 12 =) då är jag
nere i vikten sen o kan bara börja tänka på vad jag äter, vill verkligen
klara det här. Vill vara vältränad o fit till nästa sommar då vi vill gifta
oss.

SMS-inlägg

img_1860 (MMS)


Tårarna rann nerför mina kinder mitt på st...

Tårarna rann nerför mina kinder mitt på stan när jag prata o mobilen med min kära skynda för att torka bort dom, känner mig som ett otröstligt barn för en stund ringer sen upp min mamma tårarna börjar rinna igen. Jag har varit hos tandläkaren, tanden är sprucken på hälften jag har ingen tand framför, så det tandläkaren sa var att det kan finnas en chans att rädda halva tanden beroende hur den är sprucken men går det inte så måste jag dra ut den! Tandläkaren var kall o elak!!!!! Går ej att sätta in implantat, eller brygga för stort emellan,


Kursunlu Selasi Vattenfall








Hur vackert var det inte här då, men vilken värme att gå inne i djungeln, men en större upplevelse än Manavgatfallen, då det verkligen var en turistattraktion o man måste verkligen sträcka upp armen för att få en något sånär bra bild eftersom det var så mycket männinskor där.

lånad bild, så här bra kort var omöjligt att ta

Älskar dig min älskling!!!

img_7418 (MMS)

Älskar dig min älskling!!!


SMS-inlägg

img_0360 (MMS)


På stranden som vi bada på (sista dagen)

img_3823 (MMS)

På stranden som vi bada på (sista dagen)


SMS-inlägg

img_2368 (MMS)


SMS-inlägg

img_8534 (MMS)


Det blev inte en öl! :)))

img_1725 (MMS)

Det blev inte en öl! :)))


Tittar man noga så kan man se den lilla sk...

img_9423 (MMS)

Tittar man noga så kan man se den lilla sköldpaddan som säkert  är låtsas!


SMS-inlägg

img_6393 (MMS)


Efter 6 dagar i Turkiet eftersom vi missa ...

Efter 6 dagar i Turkiet eftersom vi missa en dag i år igen!!!!! Inte bra Thomas Cook airlines! I år igen!!! Vi har haft det alldeles underbart! Men allt avslutades med att Mammas kille får öronvärk och gråter 3 av 4 timmar för det gör så ont, så imorgon blir det doktorn, med min son! Han får Alvedon som dämpar smärtan, som hjälper plus att han har sovit länge idag guuuud vad jobbigt när de blir så hjälplös fast de är stor, satt o höll mammas hand. Nu ska mitt nya liv börja med träning och ny energi!


RSS 2.0