Så nöjd!!!

Jobbat idag fjärde dagen sen avslutar vi med ett 9-19:15 pass, tufft. Men jag har varit duktig och jobbat i bra skor, så jag har inte lika ont. 4 dagen med soppor!! Så nöjd, nu ska jag köra det i sex veckor måste ner igen, man kan inte äta och inte tänka egentligen kan man äta allt, men man måste ju äta, det är ju mitt ordentliga problem och chipset så klart. Måste lära mig att äta, vet att det är det svåra, det tjatar jag om jämt, men lättare att säga saker än att lära om sig, prata med Marie idag sa t ex att man måste träna mycket, och speciellt dagar som man ska äta nå lite extra, att man måste göra det till en vana.

Bio mys igår!

Igår var det först jobb, sen hem en liten stund, för att sen fixa sig lite för att åka på bio. Grabbarna gick på Tintin i 3D som de tyckte var jättebra min kära och jag gick på Contagian som inte var nå bra, massvis med toppskådisar, men inget speciellt bra film. Sen hem o gjorde mat te för mig blev det! Sen upp i soffan och titta på underbara Så mycket bättre! Underbart program!


Tomt utan mammas stora kille!

Jag sluta tidigt idag skönt, men iväg en snabbis till Valbo, sen hem laga lite Mat till Felixen som skulle på hockey sen lämna saker till min son som sover hos sin kompis ( en tandborste!) sen hem en liten stund titta på Adam Alsings program tycker det programmet är så trevligt! Sen så var det dax o hämta Felixen från hockeyn men då hinna med att handla lite plus att de köpte pizza själv så tog man en shake 2 dagen idag! Ja ska kämpa!!!!!


Nu ska jag klara det här!

Tuffa dagar framför mig, det vet jag men dag 1 är avklarad, 6 veckor vill jag klara!!!! Så skönt att bli lättare, sen blir det verkligen att tänka på hur jag äter över julen!!! Jag ska ner i vikt, jag kommer att klara det, vill ner till målvikt vara normalviktig


Bildbevis


Kvällsdricka

På bordet finns ett glas vin en stor stark en kopp örtte. Själv dricker te? Min älskling har ett glas vin o öl han, som han varvar. Snart har jag klarat av en dag!!!! Så så nöjd ps. Han dricker vinet istället för mig ;)


Tack Älskade Syster!

Jag blir så bortskämd av min lillasyster idag fick jag en ny bok i brevlådan!


En grundad pelare

Så fint kommer det att bli, han är så duktig min kära, titta på detaljerna uppe så fint!


Mammas stora kille


Bilder på de fina lamporna

Det är min älskade pappi som gjort dessa till farmor o farfar som min älskling har putsat o installerat el i och som nu sitter på huset, mys i mörkret (stolpen ska målas vit, min älskling har precis klätt in stolpen med hyvlade bräder stolpen bli bredare o finare då)


Ett kort från kalaset

Jakthunden Linus och jag


Min son gjorde mål!!!!

Är det inte helt underbart att han äntligen fick göra mål!!! Bland de första kommentarerna efter matchen var att den här matchen skulle Moster Petra varit på sötnos, mamma blev så stolt!!! Tårar av lycka! Men bäst av allt var att min sötnos var så stolt. Nu är vi på väg på kalas, svägerskan fyller år!


En liten kvällsbild

Sitter o tittar på Irene Huss nya film, jag är väldigt lättskrämd så jag håller för öronen tittar i telen.


Trodde jag fått en propp i pekfingret

Men det verkar som jag har förfrusit fingret förra vintern och att det är så känsligt för kyla måste inhandla handskar! Det var en sån sån smärta!


Ny målade huset!

Bilder på vårat nymålat hus, en gavel mot grannen kvar att måla (blir nog nästa år)


Tack min kära syster!

image description

Ny bloggdesign!



Så, nu har jag fixat en ny header&design till dig malin! Hoppas du tycker om den.
kanske lite barnslig men gullig. Kan göra om den om det är något du vill ändra?

Kram Nicole!


hihi, här fåru en sötbild på mig&kewwan!:)

Hälsporre

Imorgon blir det att ringa sjukgymnast tror det inte finns nån som förstår hur ont det gör hålfoten är borta bild på den onde o den gode


SMS-inlägg

img_2024 (MMS)


SMS-inlägg

img_9795 (MMS)


SMS-inlägg

img_1550 (MMS)


Tack min älskade syster Petra!! Nu ska jag...

Tack min älskade syster Petra!! Nu ska jag krypa till sängs och läsa boken som jag fick av dig <3


Pirrig

Så pirrig inför morgondagen!!! Idag har vi inhandlat mössor till pojkarna våra bilder kommer sen! Mitt nya liv börjar imorgon!!! Nya Malin, en bild med mig o min älskade syster från Gotland


Trötter

Ledig!!


Trött så trött

Varför ska vi tjejer behöva ha mens, nu är det nog med att jag ska må dåligt!!! Måttet är rågat nu!!! Blir så förbannad! Så så orättvist att killar slipper och att vissa tjejer knappt blöder nått!!!!! Först sjuk i 3 veckor, pencillinkur 10 dagar nu sista dagen dragit ur tand mitt i allt sjuka när krafterna ska ha kommit tillbaka då får jag mensen, 5 dagen idag och blöder lika mycket helt slut har här tabletter som jag egentligen skulle ha börjat någon dag innan mensen så depåerna var påfyllda, vitaminer inhandlat, mensvärk fyyy fan!!!! Klart jag vill känna mig pigg inte så kul att om någon frågar hur mår du inte kul att ljuga o säga att jag mår så bra, ont i huvudet blir Ipren när jag kommer hem. Hoppas att morgondagen bjuder på en pigg Malin då ska jag iallafall sola!!!! Inte solat sen utomlands det är lång tid för Malin det!!!


RSS 2.0