Barnfritt, magsjukan här!

Nästan iallafall, bara stora tjejen o vi K hos sin kompis F hos sin mamma. Men alla som känner mig ska få veta vad jag har varit med om idag, Felix sov här i natt för i morse skulle han åka med Vävaren till gymnastikens hus han kom hem för han skulle på hockey här i Strömsbro några timmar senare sa att han hade ont i magen jag gav han en supermagtablett hoppades på att det skulle gå över psykiskt, han kom upp en gång på väg att spy, gick o la sig igen kommer rusandes till toan, är inne där ett tag kommer sen ut innan han går ini duschen o säger Jag har spytt i sängen SPYOR I HELA SÄNGEN!!!! Jag kvälvde som en galning ut med skiten!! Sen fick jag ruska av spyorna!!! Fy för SPYOR !!! Jag har ätit vitpepparkorn vitlök spritat hela hemmet tagit några klunkar med sprit hoppas att jag dödat alla bakterier, sa till min kära att han måste hem till sin mamma hans bonuspappa skulle komma o hämta han men ingen kom han fick jobba över sen kom N hem o var febrig ringde sin mor som sa att de KUNDE VARA KVAR! Jag sa jag kan skjutsa hem er, när vi kommer hem till mamman så skriker min kära STANNA! Då var det dax igen att spy!!! Rätt ut!!! Nä fy fn för magsjuka jag som nästan blir magsjuk bara av att höra att någon är magsjuk Hoppas jag har gjort nå rätt idag på att förebygga fast jag redan är febrig o hängig! JAG VILL VARA FRISK!!!!!!!!


Nu vila!!

Febern kokar,huvudet dunkar fryser svettas glad att barnen ändå fick komma iväg o åka flygplan, ryggläge direkt när vi kom hem, barnen var så glada o mest glad att jag åkte med dom fast jag är sjuk ( planerat denna dag eftersom det var den enda dag jag var ledig o det enda de ville göra i sportlovshäfte var att åka flygplan) så nu är de glada å låter mamma vila, nu ska jag sova en stund o det gjorde jag i flera timmar helt borta fast jag frös o frös!!! Verkligen av o till!!!


Nu vill jag bara bli frisk!!

Kan inte sova nå längre fast jag får huvudet dunkar hostan kvarstår febern likaså. Så drygt att vara hemma från jobbet det är det värsta jag vet, som tur har Kevin sovit över hos en kompis så jag fått vila extra men inte är jag nå piggare för det! Kände redan i torsdags att det var nå konstigt men inget som bröt ut ordentligt under helgen småhängig hela tiden, mer än att jag var extra överkänslig o börja gråta för allt!! Krafterna var bortblåsta, att min kära kom hem efter att ha lämnat barnen o sa att vi hinner så packade o fixade jag mig fort som attans ville bara komma bort o tänka på annat! Jag älskar min kära över allt!!! Att han förstod hur väl jag behövde det här!


Så trött

Nu väntas det på bildäck för att få åka ut


Nu e vi snart hemma!!

Inte så pigg idag!! Nu väntar vi på maten, mums ska det bli!


Skål

img_9809 (MMS)

Skål


Finns inte i Sverige enligt kyparen!

img_6910 (MMS)

Finns inte i Sverige enligt kyparen!


Och jag vet att han tycker jag är dryg

Kändisar så kul tycker jag men många är nog inte trevliga jag gick fram o svaret är ja nu!! skynda dig älskling!!!


SMS-inlägg

img_9500 (MMS)


Nu e vi på båten!!skål!!

img_5385 (MMS)

Nu e vi på båten!!skål!!


Äntligen bara jag o min kärlek!

Om bara någon förstod hur välbehövligt den här resan är, vi sätter ALLTID barnen främst, vi har struktur i vårat liv barnen vet när vi jobbar hur vi jobbar om det finns mat att värma i micron barnen är vårat allt!!!!! Men att vi inte ska vara värda efter 8 mindre med fokus på barnen!!! Ändå så ska bi få skit!!! Vi är så värda det här jag skiter i vad någon säger skäller på mig!!! VI LÅTER ALLTID BARNEN VETA HUR DAGEN SER UT SOMLIGA BERÄTTAR INGET FÖR BARNEN SÅ DE VET INGET OM HIT DAGEN SKA SE UT!!! FATTAR INTE HUR DE KAN BLI SÅ ÄLSKADE O HYLLADE SOM FÖRÄLDRAR MEN DET ENDA DE GÖR ÄR ATT INTE VISA ATT BARNEN ÄR ÄLSKADE!!!!! Jag älskar min son o mina bonusbarn fast jag aldrig får höra när jag gör något bra eller gulligt går bara höra när jag gör fel som vi alla gör ganska tröstlöst att vara en bonusförälder du får aldrig höra att du gör något gulligt du får alltid höra när du gör något fel du måste kunna läsarnas barnen o vara trygg i dig själv att du förstår att de nog tycker om dig lite men jag tänker iallafall fortsätta att vara deras omtänksamma bonusmamma hela tiden. Nu ska vi ha skoj!! Skål


Sthlm

img_5087 (MMS)

Sthlm


På väg söderut!!!!

Äntligen bara jag o min kära själva!


Sjuk?!!!

Fryser ont i kroppen, alla barnen hos oss än, hoppas att vi får en natt själva bara jag o min kära juni sen sist. Längtar efter en långtresa till med mim älskling!


Blond yes blond

Nu vill jag vara blond igen nästan så man tror www.hejnicolee.blogg.se har nått med saken att göra men ALLT ÄR DIANAS fel!!!!!! Hahahaha Älskar dig!!! Tack för att du kom förbi affären www.indiska.se idag!! Tröjan från INDISKA


God natt

Nu är jag är ledig i dagarna 3. Ska bli skönt!!! Mysa med min älskling äntligen!! Så så längesen vi gjorde nått bara han o jag. Så vi får se vad det blir! Det får ni veta sen.......


Kunde inte låta bli

Nu har jag blekt håret på mig själv, fast jag inte skulle röra det på någon månad gick inte ens en :))) vill ha ännu ljusare :)))


Att man måste göra sånt här!

Så drygt, men imorgon är jag ledig sen blir det jobb i dagarna 3 för att sen vara ledig i dagarna 3. Vill så gärna göra något med min kära till helgen när jag är ledig. Så längesen vi gjorde något bara han o jag, vi behöver vara bara vuxna utan barn. Vi var barnlediga en dag i januari när min son sov hos en kompis då var min vän o kille hos oss, mysigt. Innan dess var när vi var utomlands i juni. Önskar jag hade föräldrar som förstod att vi behöver tid för varandra. Allt är annorlunda när man inte har barn tillsammans man behöver tid för varandra mer då klart man inte får glömma bort varandra fast man har barn ihop. Min son har ingen pappa han gick bort för 3 år sedan, han hade en bonusfamilj när han var hos sin pappa men när han gick bort o han var o hälsade på hos bonusmamman o sina "syskon" så helt plötsligt så ville han inte åka dit , o det var bara att respektera jag kan ju inte tvinga, Min son är mitt hjärta som är allt för mig o min älskade man såklart!


Uppsala nu stå i kaféet 16

Hoppas vi hittar fotbollsskor till mitt bonusbarn sen hoppas jag att vi hinner hem o förbereda Tacos för kl 16-19 ska vi stå i kaféet vid Testebo, vad gör man inte för sitt bonusbarn <3 sen blir det familjemys med hela familjen


Jobb fredag och lördag

Två jobbdagar kvar, men den avslutas på det längsta sättet, med inventering! Hoppas att det går fort som det gjort de sista gångerna! Börjar 11 idag, nu väcka barn skjutsa till skola sen hämta min kära på bilverkstan. Ha det så bra allihopa!


En kopp te

Detta ska bli min nya vana ett måste varje kväll! Jobbat kortpass idag, tycker mer om längre pass, jag hann med sova middag tom. Men nu sitter jag framför Sveriges värsta bilförare, tråk!


Matfrågan!

Att det ska vara så svårt att lära sig att äta rätt, försöker gång på gång att äta frukost lunch middag o mellanmål, men det blir alltid något onyttigt oxå. Det är klart att man kan äta onyttigt oxå men då behöver man ut o träna, och träning just nu är = 0, ingenting nada. Så ska det ju inte vara!!!!! Men hur ska jag bryta onda cirkeln? Funderar på att köra 2 veckor med shakes, men känner oxå att jag vill bevisa för mig själv att jag KAN ÄTA RÄTT!!

Lugg eller inte?

Föregående inlägg har jag försökt att få in på bloggen sen i lördags


På hockey 1-1 i andra

Nu lider denna hektiska dag snart mot sitt slut, jag hat hunnit med en innebandymatch innan jobb jobbat, o nu avslutas den med hockeymatch!! Sen blir det Tacomys!


På väg mot jobbet

En kopp kaffe hemma först


Nu lider helgen mot sitt slut

Full fart HELA helgen med krångel o mycket skoj. Nu är vi mätta o belåtna! Mitt bonusbarn har nog haft en kanonhelg med vinst på hockeyn, presenter, hela släkten här, han fick en superfin cykel.


Sitter i ett väntrum andra gången idag!

Jag gjorde prover i morse hos sjuksyster högt blodsocker så nu ska jag dit på måndag igen sen ska de höra av sig på tisdag, nu är min kära hos doktorn, varit o handlat mellan allt där avslutas det med att Fredrik säger det sitter en lapp på rutan, efter ett tag ser jag att det står Förlåt!!! Då har någon brud backat in i min käras älskade bil! Så lykta o plast spräckt Hoppas att dagen avslutas bättre. Hoppas alla andra har haft en kanondag!


RSS 2.0