Semester

I helgen har jag tagit semester min stora älskling är på cup med F jag med min i Ockelbo . Nu är det nattinatt


Ska jag skratta eller gråta!!

Här spritas det överallt vitpepparkorn intas, min sötnos till son har magsjukan! Nu håller jag tummarna för att pencillinet dödar alla bakterier!! Hade jag inte haft pencillinet hade jag tagit mig en sup så bakterierna dödas!!


Mår mycket bättre!!!!

Så less att skriva att jag mår dåligt hela tiden så nu väntade jag tills pencillinet satt sin värkan, mår mycket bättre, men lite trött o slut av pencillinet men det kan jag ta :))))


Nytt pencillin!

Nu hoppas vi att det hjälper ! Jag tror hoppas imorgon blir det doktorn! Snart är jag frisk!


Tack min vän!! Älskar Dig!!

Om du bara förstod vad det här betydde för mig idag! Älskar dig så mycket min vän, du sätter dig i bilen på en gång jag ringer och frågar om du kan skjutsa mig till tandläkaren efter att du har tokjobbat hela dagen, rosor till dig <3 eftersom jag inte känner mig som någon lämplig bilförare nu förtiden, nu har jag fått nytt pencillin så snart mår jag bättre! Feber idag inte mycket men 37,5 iallafall, tillräckligt för att inte kunna vara i solen huvet dunkar, älskar dig min vän!!!!!!


VARFÖR BLIR JAG INTE FRISK???

Klarar fortfarande inte av solljuset huvudvärken finns kvar fortfarande gråten finns där blir OROLIG att det är nått riktigt fel på mig när inte febern avtar, mår jag inte bättre på måndag så måste doktorn göra en ännu mer noggrann undersökning!!! Mycket annat händer oxå tar det en annan gång, nu vill jag bli frisk!!!! Inte vara nå hängig nå mer klara av att vara i härliga solen lyllo er som kan njuta av den!!!!!!


Huvudvärk vik hädan!!!!!

Låt mig bli pigg NU!!!!! Så tråk längtar till jobbet, vill vara frisk dag 3 med pencillin idag men än har inte huvudvärk o smärtan försvunnit.


Jag hoppas det vänder snart!!

Vad gjorde jag utan värktabletter??? Glömde på en timme smärtan outhärdlig tror att jag börjar bli mer tokig än vad jag redan är, dröjer ett tag innan de värkar men huvet dunkar ändå men outhärdliga smärtan borta, jag vilar o har tråk, jag vill bara ha krafterna tillbaks!!!!!! Duschat har jag gjort idag iaf :)) lite magkramper pga pencillinet, men det kommer att bli bra, telefonen ringde idag på dolt nummer jag svara o det var DOKTORN!!! Gu så gulligt hon skulle höra hur det
Gick på sjukhuset , hade jag
Fortfarande
Huvudvärk efter att smärtan försvinner så måste jag höra av mig igen så det inte är något annat.


Cupcakes grundrecept

Grundrecept 100 g smör 2 ägg 1.5 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 dl mjölk 3% 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 nypa salt

Frukost

Idag blev det en sen frukost med min söta vän som kom o hälsa på sin sjuka vän.
En surdegslimpsskiva
lite smör
leverpastej
två skivor ost
gurka
kaffe med mjölk

Längtar

Jag längtar så mycket tills jag blir frisk, har tagit pencillin två alvedon en ipren ändå känner jag mig hängig, men snart så.......
Så tråkigt att bara vara hemma...................... bläää usch o fy

Mycket gråt idag!

Guu så tårarna runnit idag suttit o vaktat telefonen de har lämnat 3 lappar till tandläkaren hon ringde HALV FEM!!!! Jag hade så så ont feber inga värktabletter dom hjälper. Nu är det pencillinkur på 10 dagar som gäller!! Nu längan jag så mycket att få bli frisk inte ha någon huvudvärk se pigg ut!! Imorgon blir det doktorn istället eftersom det verkar som att ingen vet att tandläkaren inte skriver ut läkarintyg, blir så less på allt!! Så snart kommer jag bli piggare på 48 timmar kommer jag att bli piggare tjoho! Ungefär som på bilden!! :)))


Hoppas allt blir bättre!!!

Värken avtar inte käkar värktabletter än , var 5,6 timma, helt groggy!! Jag saknar jobbet så jag blir lessen! Möte på tisdag iaf, då får jag se dom alla <3 kram på er hoppas ni saknar mig lite .... Nu är det iaf NATT! Natti natt alla


Jag vill skriva om nå roligt!!!

Nu vill jag bara ha trevligheter, nu hoppas jag doktorn kan ge mig nå mirakel imorgon. Så less på allt med sjukdom att göra.
Jag vill komma igång med mitt liv! Ta hand om mig så jag kommer att förbli frisk när jag blir frisk!
K har haft det skoj den här veckan ändå så underbart att han har kompisar, han o F avslutade lördagen med 2 timmar friåkning med kompisar.
Nu är alla barn här o jag gör allt för att fortfarande vila för att jag vill bli frisk! Nu är det god natt som gäller!


Doktorn

Imorgon blir det doktorn, börjar att svälla i gommen, rädd för att det blivit en infektion de sa att man skulle kontakta direkt om det börja svälla mot halsen, hoppas det inte blir att jag måste in akut att det håller sig så här tills imorgon. Fyyy nu vill jag bara bli frisk, har pratat med Anna om att det blir doktorn för mig imorgon. Huvudet dunkar!!! Jag kan inte titta ordentligt måste kisa utomhus klarar inte av solen! Ser pigg ut va?? Så rastlös men ändå så hängig så det enda jag gjort är att varit o handlat på affären sen är det inne o vilat som jag gjort!! Vill få krafterna tillbaxs!!


Vasaloppet!

Lite magkramp o ligga i sängen o titta på Vasaloppet!


Nu dax för sista omgången av värktabletter!

Så ont när inte tabletterna värkar!! Tittat på mello tråkigt att Torsten mötte Sean Banan ville att de båda skulle ha gått vidare!!


Varför hjälper inte tabletterna?????

Ska inte värktabletter hjälpa?? Tagit 2 alvedon 1 Ipren 2 gånger redan idag men jag känner mig alldeles groggy prata med min chef så nu ska jag vara hemma hela helgen så att jag verkligen blir frisk!!


Idag ska jag ta mig utanför dörren!!

Det är jobb imorgon o i dagarna 3 känns som jag sovit bort hela veckan! K sover borta, ska hämta han o E snart, så min kära o jag ligger fortfarande kvar i sängen o tittar på Nyhetsmorgon o dricker kaffe, mys


Önskar

Så snygga och de är så så lik Acnes


2 Alvedon 1 Ipren

Men hur bra kombo mot smärta är inte det!! Vänta tills halvnio då orka jag mig till affären för att handla värktabletter helt groggi var jag av smärtan!!!! Men nu känner jag mig glad att de hjälpte, min son sover hos sin kompis inatt oxå o hoppas på att hans mamma är piggare imorgon!!! Han tycker att det
Är så roligt att vara med sik kompis, så glad att han verkligen passar på att ha skoj på sitt sportlov då kan de ju sova över hos sina kompisar o ha skoj Inge skola att tänka på, men tomt är det när han inte e hemma men imorgon hoppas jag att jag är piggare!! Sen är det jobb i dagarna 3!! Pigg jag
Ser ut va????


Tandläkaren

När jag ändå fortfarande är febrig istället för att avboka utdragning av tand så åkte jag dit, lustgas oxå, nu har jag så ont ont! Men en bra sak att tanden är ute, var att det var en inflammation under den som är en bidragande orsak till att jag har varit som mottaglig för allt!! Så nu hoppas vi på att det kommer att resultera i att jag blir friskare det har påverkat bihålerna oxå, att tänder kan bidra till så mycket skit fast JAG HAR SÅÅÅÅÅÅÅ J VLA ONT NU !!!! Nu vila sen blir det att åka till Apoteket o köpa värktabletter så smärtan avtar lite!


RSS 2.0