Väntan väntan!!!

img_4462 (MMS)

Väntan väntan!!!


Nu är vi äntligen på väg jag ska bara ta D...

img_6006 (MMS)

Nu är vi äntligen på väg jag ska bara ta Det lugnt o slappa det är jag såå sååå värd!  Inge jobbtänk bara bara vara... Jag tror på ärlighet! Men ska man tiga istället, näääää f*n heller ! Nä nu lägga allt på hyllan! Nu ska jag ha det underbart!


Överkast INDISKA

img_2106 (MMS)

Överkast INDISKA


Tack Fatima för att du finns!!!!! Så glad ...

Tack Fatima för att du finns!!!!! Så glad att du finns när allt känns jobbigt, kul att få träffa dig imorgon.


Jobb 9-16

Jobb 9-16


God natt

img_4392 (MMS)

God natt


Tittat på fotbollsmatch min bonusson de fö...

Tittat på fotbollsmatch min bonusson de förlorade sen åkte vi runt på 4 loppisar o fyndade en resväska 20:- (måste lämna tillbaks väska till Fatima så hon kan börja packa :)) som jag lånat men nu åker vi samtidigt) kaffemuggar 6st för 10:- en sak som de har på restuarang med salt o peppar det kommer bild en dvdfilm till barnen 20:- dubbelpulka till barnen 10:- Felix fynda golfklubba 20:- 4 bra tennisbollar 15:- skateboard 10:- sen var vi in på Erikshjälpen där köpte vi saltkar o pepparkvarn 10:- tennisracket 30:-


Börjar jobba 9 får se när jag kan sluta id...

Börjar jobba 9 får se när jag kan sluta idag mycket att göra på jobbet! Är så så så trött känns som man börjar hur tidigt som helst när man börjar 9 men de flesta börjar ju 8 eller 7 så jag ska inte klaga, ledig imorgon eftersom det är inventering på lördag nästa vecka på min lediga helg men är iallafall ledig efter det sen jobbar jag bara 2 dagar sen åker vi


Mosters hjärta så mysigt att ha haft dig h...

img_4229 (MMS)

Mosters hjärta så mysigt att ha haft dig hos mormor några dagar så nära kunnat träffa dig ofta,


JOBB 10-19:15 Ha en underbar dag! Solen sk...

JOBB 10-19:15 Ha en underbar dag! Solen skiner men hösten i luften


SMS-inlägg

img_4613 (MMS)


Tågmuseet i dag

img_0057 (MMS)

Tågmuseet i dag


TANDLÄKAREN! Idag har jag varit till helve...

TANDLÄKAREN! Idag har jag varit till helvetet jag var där på besök och kom tillbaks. Det finns bara en människa som jag känner dom vet hur det är, det är som jag bara vill döööööö hatar lukten borrljud usch jag bet sönder en tand i lördags trodde att nu finns det ingen återvändo för min tand (rotfylld) såg 10000 försvinna från mitt konto som det kostar att få en brygga, men tur som det var hade jag bara en spricka i fyllningen som de kunde borra bort o lägga i ny så nu hoppas jag att den håller några år till!!!!


Roligt att jag bitit sönder en tandj*vel h...

Roligt att jag bitit sönder en tandj*vel hatar det!!!! Nu kommer kostnaden att bli 10000 kul!!!!! I våras var det 7000!!!!


Koola brudar

img_4791 (MMS)

Koola brudar


Rödvinbärstårta ska det ju va!!! Hahahaha

Rödvinbärstårta ska det ju va!!! Hahahaha


RÖDVINSTÅRTA fick lite röda vinbär av mor ...

img_7330 (MMS)

RÖDVINSTÅRTA fick lite röda vinbär av mor idag så då blev det att baka tårtbotten min kära rensa bären Såååå God var den!!!


Berkingebadet

img_0533 (MMS)

Berkingebadet


RSS 2.0