Min jobbiga dag! (skitdag)

Till frukost äckligt kaffe ( vi behöver kalka ur den ofta) och det blev bara en halv kopp sen var kaffet slut !!!!!sen äckelkapselkaffe, sen skjutsa min son sen så fick åka hem o hämta rygga som bonusbarn glömt kvar på hockeyn som kompisen kom o lämna igårkväll , så den glömde jag så klart så hem igen sen till skolan vänta ingen Felix sen åkte jag men mötte såklart bussen fick köra runt lämna väskan sen hem fixa mig och dricka äckligt kaffe igen, sen smått irriterad på jobbet i omgångar, sen åkte jag med min son till frissan men då halkar jag på lera och druttar jag ner i leran !!! Nu så så slut!


Matdagbok ska uppdateras

Bra att ha koll på allt, nu är det nattinatt!


1:a Advent

Älskar att man kan ha blockljus nu istället räcker verkligen hela julen (nästan) :)


Ganska pigg ändå

Nu är det familjemys


Nu e det jul här i vårt hus


SMS-inlägg

img_5725 (MMS)


SMS-inlägg

img_4121 (MMS)


SMS-inlägg

img_3533 (MMS)


SMS-inlägg

img_4250 (MMS)


SMS-inlägg

img_1909 (MMS)


Imorgon till mitt älskade jobb

Det är så skönt att ha ett jobb sin man tycker om när det är jobbigt ändå, ska berätta sen. Idag har jag fixat med köksbänken sett till att många fläckar försvunnit fint blev det!


Feber

Usch o fy för att vara sjuk, 38,5 i feber så drygt, men kanske att det går över fortare nu. Te är min vän nu! Hosta igen, men fyller på med c-vitamin o andra kosttillskott ! Jag ska bli frisk!! Måste se till att inte bli sjuk nå mer men det braa nu är att jag älskar grönt te och att det är fullt med antioxidanter så det blir bra att bygga upp kroppen med!


Sjuk

11,5 dagar blev det med shakes denna gång. När jag kände mig mer och mer hängig idag så bara kände jag jag måste äta. Så frukost mini blev det till lunch o minisallad med mini kalkonbit. Jag har fortsatt med att dricka te här på kvällen det ska jag verkligen lära om mig. Tycker det ser så mysigt ut att vara "beroende av att dricka te" min syster är det, det är ju bara en så bra vana. Jag måste ju kunna klara av att äta nyttigt o bra när jag klarar av att vara utan i hela 11 dagar!!!


Myser med te

Fast det är inte så roligt att mysa med bara te, tror jag håller på och blir lite sjuk oxå, tillagat en av mina bästa maträtter, Gyros med pitabröd o lite pommes till barnen med hemlagad kebabsås. Man köper benfri fläskkarre som man sen fryser ner, sen låter man den tina lite itaget så det verkligen blir lövtunna skivor jobbigt men så gott sen kryddar jag med piffiallkrydda från kockens o lite svartpeppar steker flarna, sen serveras det med sallad gurka tomat o lök och min ljuvliga sås crème fraîche light lättmajo kryddas med piffiallkrydda o lite vitlökspulver. Barna älskar det.


Lugn söndag 32

Det är så lugnt o tyst här hemma inga barn, K är o kollar på innebandymatchen hans block står över idag men han ville heja på laget sitt fick följa med en kompis, N har gått iväg en stund med sin kompis min älskling sitter vid datorn, vi ska snart ner på stan en stund. In på jobbet, dag 11 med shakes idag, ska klara det här nu.
Livet är lite tråkigt när man inte äter man förstår verkligen hur mycket maten betyder i ens liv! Laga god mat mysa. Men jag skulle kunna ha gjort det oxå om jag hade ätit frukost lunch plus mellanmål jag struntar ju att äta när jag äter, äter bara på kvällen inte bra inte bra!
Så nu blir det att lägga nya vanor som jag inte kan vara utan som att dricka vatten o te på kvällen, motionera mm


Besökte graven

Det är ju bara så sorgligt att min son ska behöva få gå till en grav för att vara nära sina älskade pappa. Det var bara mammas hjärta o jag som åkte till hans pappas grav. Vi tände ljus och Kevin hade målat på en sten som det står" Pappa <3" " Saknar dig" på det var alldeles svart på kyrkogården men verkligen alla gravar lös så vackert denna helg!


Mitt Fredagsnöje 34

Snart blir det koppar med te, det är mitt fredagsmys och alla andra kvällar nu här framöver


Xtravaganza 35

- 5,5 kg!!!!!! Snart är alla sommarkilon borta!! Jippie!! Nu ska jag tame##n klara det här!! Prata med de på Xtravaganza om att jag verkligen vill köra sammanlagt i 6 veckor de sa att ju länge jag mår bra och att kroppen reagerar med viktnedgång så är det bara att göra det, men att det inte är någon ide om man nästan inte går ner nått då är det lika bra att äta. Ja Gud vad jag egentligen vill äta!! Men ska klara det här nu!!!!!


Imorgon vägning

Xtravaganza ska jag till imorgon, få se hur viktnedgången blir, dag 7 är snart över ska minsann klara det här nu!!!!


Ser jag äkta glad ut?

Det är frågan det, jag har varit så så uttråkad idag bara Snabbsamtal med min vän som hade annat för sig än att prata med mig snyft,, men det är så när man jobbar då måste man göra det oxå. Undra om sopporna gör mig inbilsk, tycker att alla är kort mot mig.... Jag kämpar på jag 6 dagen idag! Jag ska klara det!


Nu har äntligen mosters hjärta fått sin inflyttningspresent!

INDISKAS Dockhus kommer och bli så fint i hennes nya rum!


RSS 2.0